Arcen's detectivespel: GPS game

AL VANAF 5 PERSONEN TE BOEKEN
Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel! Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 5 tot 7 kilometer en in totaal zijn jullie 2,5 tot 3 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

Wie is de beste? u speelt niet alleen met uw eigen groepje maar ook tegen alle andere groepen die in 2018 dit spel bij ons hebben gespeeld. Het beste groepje van 2017 krijgt op het einde van het jaar een leuke attentie van ons. Dus doe je best!

  1. Om 13:00 uur verwelkomen wij u in ons café de Hertog Jan Proeverij met een kop koffie of thee en Limburgse vlaai.
  2. 13:30: u krijgt een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proefmomenten.
  3. Na afloop hiervan staat er een Hertog Jan Pilsener (of een glas frisdrank) voor u klaar en krijgt u een glas ter herinnering aan de mooie rondleiding.
  4. Om 15:00 uur start de uitleg van het GPS-spel
  5. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:30 kunt u genieten van een lekkere standaard barbecue. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook genieten van andere gerechten of een buffet uit onze keuken.

tijdsduur arrangement ca: 7 uur
prijs volwassenen vanaf 8 personen € 53,95 Barbeque
prijs volwassenen vanaf 5 tot 8 personen € 58,95 Arrangement menu (soep-hoofd-koffie)

prijs kinderen is op aanvraag.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht.