Detectivespel met GPS 2019

AL VANAF 5 PERSONEN TE BOEKEN

Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel! Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 5 tot 7 kilometer en in totaal zijn jullie 2,5 tot 3 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

Wie is de beste? u speelt niet alleen met uw eigen groepje maar ook tegen alle andere groepen die in 2018 dit spel bij ons hebben gespeeld. Het beste groepje van het jaar krijgt een leuke attentie. Dus doe je best!

  1. Om 13:00 uur verwelkomen wij u in ons café de Hertog Jan Proeverij met een kop koffie of thee en Limburgse vlaai.
  2. 13:30 uur krijgt een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proefmomenten.
  3. Na afloop hiervan staat er een Hertog Jan Pilsener (of een glas frisdrank) voor u klaar en krijgt u een glas ter herinnering aan de mooie rondleiding.
  4. Om 15:00 uur start de uitleg van het GPS-spel en zult u aan het spel beginnen. Tot 8 personen gaat u als 1 groep. Bent u met meer, dan wordt u in groepen ingedeeld.
  5. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Afhankelijk van met hoeveel personen u komt, zijn er meerdere mogelijkheden. Zie prijzen.

Tijdsduur arrangement ca: 7 uur

PRIJZEN PER PERSOON
prijs met Arrangement menu €56,95 (2 tot 12 personen) 
prijs met Standaard Barbecue€53,45 (vanaf 8 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€55,95 (18 tot en met 24 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€53,45 (vanaf 25 personen) 
De keuze kunt u aangeven in het formulier.

Prijzen kinderen tot en met 12 jaar  
prijs met Kindermenu €45,85 (voor, hoofd en nagerecht van de kinderkaart) 
prijs met Kids Barbeque/buffet €39,95  
Voor kinderen tot 4 jaar kunnen we in onderling overleg een passende oplossing bieden.

Kinderen van 13 tot en met 17 jaar
€5,00 korting op het volwassen arrangement

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht en voor de kinderen € 8,95.
* LET OP! Duur van een barbeque of buffet is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. En met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met een of meerdere groep(en) geniet van uw barbecue en of buffetten. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.