Fietsmix 2018/2019

AL VANAF 12 PERSONEN TE BOEKEN
Verken de regio met de fietsmix! Met een mix van minimaal 4 verschillende fietsen gaat u op pad. U kunt kiezen uit een tandem, ligfiets, giant revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets. De lol van de fietsmix zit hem natuurlijk ook in het onderweg wisselen van fiets! U zult een tocht afleggen van ca. 25 km, maar niet aan één stuk. Op de route liggen gezellige cafés die zeker de moeite waard zijn voor een stop. Even de fietsen parkeren en genieten van een welverdiende rustpauze.

  1. Om 11:00 is de ontvangst in café de Hertog Jan Proeverij met een kop koffie of thee en Limburgse vlaai.
  2. 11:30 uur: U gaat mee met de rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proef momenten.
  3. Na afloop van de rondleiding staat er een lekker koud Hertog Jan Pilsener op u te wachten of een glas fris.
  4. Volwassenen krijgen een Hertog Jan glas ter herinnering aan de rondleiding.
  5. Om 13:00 uur start u met een fietstocht van 25 kilometer. Hierbij vertrekt u met een mix van minimaal 4 verschillende fietsen (tandem, ligfiets, giant revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets).
  6. De tocht leidt u door de prachtige landschappen van de Limburgse Maasduinen en zelfs nog een stukje door Duitsland. Tweemaal wordt u door een veerpontje de Maas overgezet. U zult versteld staan van de verschillen tussen de beide Maasoevers!
  7. Tijdens de fietstocht is er voldoende tijd om her en der te genieten van het goede dat de streek te bieden heeft. Onze tocht voert bijvoorbeeld langs Het  Boscafé. In dit prachtig gelegen café, pal aan de Duitse grens, ontvant u een welverdiend glas bier of frisdrank.
  8. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Afhankelijk van met hoeveel personen u komt, zijn er meerdere mogelijkheden. Zie prijzen.

tijdsduur arrangement ca: 8 uur

PRIJZEN PER PERSOON
prijs met Standaard Barbecue€57,95 (vanaf 8 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€60,45 (18 tot en met 24 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€57,95 (vanaf 25 personen) 
u kunt uw keuze aangeven in het formulier.

prijs kinderen is op aanvraag.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan €13,95 voor volwassenen in mindering gebracht.
* LET OP! Duur van een barbeque of buffet is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. En met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met een of meerdere groep(en) geniet van uw barbecue en of buffetten. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.