Fietstrein

AL VANAF 12 PERSONEN TE BOEKEN
Gezellig, sportief én hilarisch! Met een hele groep gaat u erop uit met één of meerdere fietstreinen. Onze fietstrein bestaat uit aan elkaar gekoppelde skelters. Eén persoon bepaalt de richting van het voertuig en de rest volgt vanzelf. Gezellig ook als u met een grote groep meedoet met meerdere fietstreinen! Wie van de groepen is er het eerste terug? Of wie pikt de meeste terrasjes? U volgt een mooie, door ons uitgezette route met verschillende bezienswaardigheden. U ziet niet alleen vanalles, maar vooral wordt u ook gezien. Neem maar van ons aan dat u veel zult lachen onderweg! Het fietstrein arrangement kunt u daarbij ook leuk combineren met “Urban Street Golf” of "Glow Golf". U loopt in het centrum van een pittoresk dorpje aan de Maas een parcours van 12 holes. Daarbij maakt u gebruik van bestaande hindernissen op straat, zoals lantaarns, bloembakken, bomen etc. Degene met de minste slagen is de winnaar!

  1. Om 11:00 uur begint u met een lekker stuk Limburgse vlaai en een kop koffie of thee.
  2. 11:45 uur vertrekt u met de fietstrein. Dit is een trein van aan elkaar gekoppelde skelters. U volgt een mooie, door ons uitgezette route van ca. 9 kilometer, door het prachtige landschap van de Maasduinen.
  3. Tijdens de tocht zult u de Maas twee keer oversteken met een veerpontje, een leuke ervaring!
  4. U fietst (onder andere) langs de mooiste plekjes van het dorp Arcen, zoals de watermolen en het kasteel.
  5. Er is tijdens de tocht voldoende tijd om te genieten van een lekker drankje op toplocaties.
  6. 15:30 uur: Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proef momenten. Inclusief een Hertog Jan Pilsener of frisdrank na afloop van de rondleiding en een authentiek Hertog Jan glas ter herinnering.
  7. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:30 kunt u genieten van een lekkere standaard barbecue. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook genieten van andere gerechten of een buffet uit onze keuken.

tijdsduur arrangement ca: 7 uur
prijs volwassenen € 52,95
prijs kinderen is op aanvraag.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht.