Fietstrein 2019

AL VANAF 12 PERSONEN TE BOEKEN

Gezellig, sportief én hilarisch! Met een hele groep gaat u erop uit met één of meerdere fietstreinen. Onze fietstrein bestaat uit aan elkaar gekoppelde skelters. Eén persoon bepaalt de richting van het voertuig en de rest volgt vanzelf. Gezellig ook als u met een grote groep meedoet met meerdere fietstreinen! Wie van de groepen is er het eerste terug? Of wie pikt de meeste terrasjes? U volgt een mooie, door ons uitgezette route met verschillende bezienswaardigheden. U ziet niet alleen vanalles, maar vooral wordt u ook gezien. Neem maar van ons aan dat u veel zult lachen onderweg! Het fietstrein arrangement kunt u daarbij ook leuk combineren met "Glow Golf".

  1. Om 11:00 uur begint u met een lekker stuk Limburgse vlaai en een kop koffie of thee.
  2. 11:45 uur vertrekt u met de fietstrein. Dit is een trein van aan elkaar gekoppelde skelters. U volgt een mooie, door ons uitgezette route van ca. 9 kilometer, door het prachtige landschap van de Maasduinen. Mocht u voor de extra optie glow golf kiezen, graag aangeven bij vragen / opmeringen in het  formulier. 
  3. Tijdens de tocht zult u de Maas twee keer oversteken met een veerpontje, een leuke ervaring! (niet in de route met glow golf)
  4. U fietst (onder andere) langs de mooiste plekjes van het dorp Arcen, zoals de watermolen en het kasteel.
  5. Er is tijdens de tocht voldoende tijd om te genieten van een lekker drankje op toplocaties.
  6. 15:30 uur: Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proef momenten. Inclusief een Hertog Jan Pilsener of frisdrank na afloop van de rondleiding en een authentiek Hertog Jan glas ter herinnering.
  7. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Afhankelijk van met hoeveel personen u komt, zijn er meerdere mogelijkheden. Zie prijzen.

Tijdsduur arrangement ca: 7 uur

PRIJZEN PER PERSOON
prijs met Standaard Barbecue€54,95 (vanaf 8 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€57,45 (18 tot en met 24 personen) 
prijs met Hertog Jan Buffet€54,95 (vanaf 25 personen) 
De keuze kunt u aangeven in het formulier.

Prijzen kinderen van 4 tot en met 12 jaar  
prijs met Kids Barbeque/buffet €41,45  
Voor kinderen tot 4 jaar kunnen we in onderling overleg een passende oplossing bieden. 

Kinderen van 13 tot en met 17 jaar 
€5,00 korting op het volwassen arrangement 

Extra opties
prijs glow golf
7,95
Maxicosi houder 
€9,50 ook de allerkleinste kunnen meegenieten van deze fietstocht. 
Kinderzitje €9,50 (Kinderen tot een lengte van 135cm kunnen op aanvraag een kinderzitje krijgen)

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht en voor de kinderen € 8,95.
* LET OP! Duur van een barbeque of buffet is maximaal 1,5 uur i.v.m de hygiënecode. En met slecht weer of grote drukte is er een kans dat u samen met een of meerdere groep(en) geniet van uw barbecue en of buffetten. In dit geval zullen onze koks de barbecue verzorgen en kunt u zorgeloos genieten.