Genieten van de Maasduinen met huifkar of treintje

AL VANAF 10 PERSONEN TE BOEKEN
Geniet met een groep van een huifkartocht door de Limburgse Maasduinen. Met een luxe huifkar of treintje trekt u door de bosrijke omgeving van Arcen. De grote ramen garanderen een prachtig uitzicht op het landschap! Omdat de huifkar heel het jaar beschikbaar is, kunnen de zeilen bij mooi weer gedeeltelijk omhoog, zodat het lekker koel is. Bij dit arrangement is een EXTRA bierproeverij te boeken. Tijdens de tocht kunt u dan genieten van een proeverij, terwijl het landschap om u heen voortdurend veranderd! Een van de medewerkers van de Hertog Jan Proeverij laat u kennis maken met het assortiment van de Hertog Jan Brouwerij. Bij de heerlijke Hertog Jan bieren geven wij passende anekdotes en interessante uitleg. Voor diegenen die niet mee doen aan de proeverij zijn er uiteraard andere dranken aanwezig. Tijdens de proeverij serveren wij tevens borrelgarnituur.

  1. 13:00: Ontvangst in café de Hertog Jan Proeverij een kop thee of koffie en Limburgse vlaai.
  2. Om 13:30 start u met een rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij, waar zich verschillende proefmomenten zullen voordoen. De rondleiding is inclusief een Hertog Jan Pilsener of frisdrank na afloop van de rondleiding en een Hertog Jan glas ter herinnering.
  3. 15:00: U vertrekt met uw groep met onze huifkar. De toer gaat door de bosrijke omgeving van Noord Limburg. Grote ramen garanderen een prachtig uitzicht en met mooi weer kunnen de zeilen gedeeltelijk omhoog.
  4. Ergens halverwege de tocht zult u midden in het bos bij Het Boscafé terechtkomen. Hier ontvangt u een lekker glas bier of frisdrank, waarna u terugkeert naar Arcen. Als u voor de proeverij op de huifkar kiest (zie hieronder), zal deze stop in het café vervallen.
  5. Bij het huifkar arrangement is een EXTRA bierproeverij te boeken. Tijdens de tocht kunt u dan genieten van een proeverij, terwijl het landschap om u heen voortdurend veranderd! Een van de medewerkers van de Hertog Jan Proeverij laat u kennis maken met hele assortiment van de Brouwerij. Bij de heerlijke Hertog Jan bieren geven wij passende anekdotes en interessante uitleg. Voor diegenen die niet mee doen aan de proeverij zijn er uiteraard andere dranken aanwezig. Tijdens de proeverij serveren wij tevens borrelgarnituur.
  6. Om 17:30 bent u weer terug bij café de Hertog Jan Proeverij. Als u de extra proeverij heeft geboekt, bent u om 17:00 uur weer terug.
  7. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:30 kunt u genieten van een lekkere standaard barbecue. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook genieten van andere gerechten of een buffet uit onze keuken.

tijdsduur arrangement ca: 7 uur
prijs volwassenen vanaf 10 personen € 73,45
prijs volwassenen vanaf 20 personen € 60,95
prijs kinderen is op aanvraag.

prijs proeverij per persoon € 20,50, inclusief bieren, hapjes en uitleg van gids.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht.