GlowGolf

AL VANAF 2 PERSONEN TE BOEKEN
Speel een potje GlowGolf en minigolf zal nooit meer hetzelfde zijn. U speelt op een 18 hole minigolf baan die verlicht wordt door magische black lights. Tijdens het spel komt u kastelen, ridders en zelfs een draak tegen. GlowGolf is leuk voor jong en oud. Gezinnen, collega’s, vrienden en kinderfeestjes; we nodigen u allen uit om een potje GlowGolf te komen spelen! Maar voor dat u een potje GlowGolf start wordt u eerst ontvangen in de Hertog Jan Proeverij waar u van een lekker kopje koffie met vlaai kunt genieten. Hierna vertrekt u met de fietstrein richting Roompot waar u dan eindelijk een potje GlowGolf zult spellen.

  1. Om 11:00 uur verwelkomen wij u in ons café de Hertog Jan Proeverij met een kop koffie of thee en Limburgse vlaai.
  2. 11:45 uur vertrekt u met de fietstrein. Dit is een trein van aan elkaar gekoppelde skelters. U volgt een mooie, door ons uitgezette route richting Klein Vink.
  3. 12:30 uur Ontvangst bij GlowGolf met uitleg.
  4. 13:45 uur vervolg fietsroute.
  5. 15:00 uur Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij met diverse proef momenten. Inclusief een Hertog Jan Pilsener of frisdrank na afloop van de rondleiding en een authentiek Hertog Jan glas ter herinnering.
  6. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:30 kunt u genieten van een lekkere standaard barbecue. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook genieten van andere gerechten of een buffet uit onze keuken.

tijdsduur arrangement ca: 8 uur
prijs volwassenen € 60,90
prijs kinderen is op aanvraag.
let op! Prijs is vanaf 12 personen inclusief de fietstrein. Onder de 12 personen is de fietstrein niet mogelijk. De prijs zonder fietstrein is € 50,90

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht. Is ook te boeken zonder fietstrein.