GPS Tochten 2021

GPS GAMES - 3 leuke interactieve wandeltochten

OPTIE 1:
GPS Game "Kraak het brouwersgeheim" 

Wie durft de uitdaging aan en kraakt het geheime recept van onze brouwer? Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee.

1. Start met een heerlijke Brouwerslunch en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht.
2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 12 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

TIP: Goede wandelschoenen zijn wenselijk! Zorg ook voor een flesje water voor onderweg.

Tijdsduur arrangement ca: 3,5 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 1.

Kids 4 t/m 12 jaar (Pannenkoek) 12,50
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar 19,50

BOEK DIT ARRANGEMENT ONDERAAN DEZE PAGINA


OPTIE 2:
GPS Game "Schatzoeken" 
(Geschikt voor families met kinderen)

Wie durft de uitdaging aan en vindt de ingrediënten van de piratendrank? Ga lekker op avontuur tijdens deze prachtige wandeltocht en probeer zoveel mogelijk (schat)vragen en opdrachten goed te beantwoorden. Dit spel wordt gespeeld met een smartphone met internet. Zorg ervoor dat deze goed is opgeladen of neem een powerbank mee. 

1. Start met een heerlijke Pannenkoek voor de kinderen t/m 12 jaar en een Brouwerslunch voor de kinderen vanaf 13 jaar en de volwassenen.
2. Beleef de interactieve wandeltocht van 5,5 km en speur de omgeving af op zoek naar alle ingrediënten.

Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze.

Tijdsduur arrangement ca: 3 uur

PRIJS PER PERSOON OPTIE 2.

Kids 4 t/m 12 jaar (Pannenkoek) 12,50
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar 19,50

BOEK DIT ARRANGEMENT ONDERAAN DEZE PAGINA

OPTIE 3:
GPS Game "SMOKKELROUTE" 

Kom meer te weten over de smokkelhistorie hier in het grensgebied. Naast de trieste verhalen, zijn er ook hele mooie en grappige verhalen. Deze route is in samenwerking met Louis Reutelingsperger gemaakt. Zijn opa had een rijk smokkelverleden en wij zijn er blij dat Louis hem vroeger aan de lippen hing. Wij vonden dat deze verhalen een podium verdienden en hebben deze verpakt in een Smokkelroute.

Geniet van deze wandeltocht van 9 km, waarbij vragen, opdrachten en puzzels opgelost dienen te worden. Tijdens deze interactieve wandeltocht ben je gewapend met telefoon en probeer je zoveel mogelijk opdrachten goed te voltooien. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet (helaas werkt het spel NIET op een HUAWEI telefoon). Zorg ervoor dat de telefoon goed is opgeladen tijdens het spel of neem een powerbank mee.

1. Start met een heerlijke Brouwerslunch en leg een goede bodem voor de leuke en interactieve wandeltocht. De volwassenen sluiten de lunch af met onze legendarische smokkelkoffie.
2. Tijdens deze interactieve wandeltocht van 9 km is samenwerken van groot belang! Geniet van tijd en verbinding met elkaar op een speelse wijze in het prachtige natuurschoon van Arcen.

TIP: Goede wandelschoenen zijn wenselijk! En zorg ook voor een flesje water voor onderweg.

Tijdsduur arrangement ca: 4 uur

Kids 4 t/m 12 jaar (Pannenkoek) 12,50
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar 24,50

BOEK DIT ARRANGEMENT ONDERAAN DEZE PAGINA

LET OP: Bij het maken van uw reservering aub aangeven bij "vragen / opmerkingen / handig voor ons om te weten..." om welke optie het gaat.
ATTENTIE: Helaas is dit spel NIET te spelen op een Huawei telefoon. Dit heeft met het besturingssysteem te maken.