Midzomer Arrangement

EDITIE 2019 (prijzen onder voorbehoud, pas te boeken vanaf maart 2019)
AL VANAF 2 PERSONEN TE BOEKEN VAN 6 JULI T/M 1 SEPTEMBER 2019
Speciaal voor de vakantie periode hebben we een arrangement samengesteld met de drie L's (Leuk, Leerzaam maar vooral Lekker). U wordt ontvangen met Limburgse vlaai en Beukenhorst koffie. Als u deze heeft genuttigd gaat de dag pas echt van start en kunt u gaan genieten....

  1. Begin uw dagje uit met Limburgse vlaai en Beukenhorst koffie
  2. Rondleiding door de Hertog Jan Brouwerij. Er zullen zich diverse proefmomenten voordoen.
  3. Na afloop staat er een koud Hertog Jan Pilsener of glas frisdrank op u te wachten in café de Hertog Jan Proeverij. Ter herinnering aan de mooie rondleiding krijgen volwassenen een gratis Hertog Jan glas.
  4. Hierna ontvangt u een proefplankje met 4 bieren. Dit hoeft niet voor de gehele groep (voor deze personen wordt het bedrag van het proefplankje in mindering gebracht). Voor hen zijn er uiteraard andere dranken. De “Hertog Jan-proevers” zullen kennis maken met 4 verschillende Hertog Jan bieren.
  5. Tijdens het proeven serveren wij een XXL hapjes.
  6. Na een leuke dag moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Rond 17:00 kunt u genieten van een lekkere Midzomeravond Barbecue*.

EXTRA BIJ TE BOEKEN
Gewapend met de SpellenApp gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvangen jullie een hint of worden jullie uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel! Tijdens het spel wordt ongeveer een afstand afgelegd van 5 tot 7 kilometer en in totaal zijn jullie 2,5 tot 3 uur onderweg. Het spel wordt gespeeld met een smartphone met internet per team, zorg ervoor dat deze goed is opgeladen tijdens het spel.

tijdsduur arrangement ca: 4 uur
prijs volwassenen: € 44,65 per persoon inclusief Midzomeravond Barbecue*
prijs volwassenen: € 52,20 per persoon inclusief Arrangement menu (soep-hoofd-koffie)
prijs kinderen: € 27,75 per kind (tot 14 jaar) (inclusief Limburgse vlaai met frisdrankje, rondleiding met frisdrankje, XXL- hapjes, Midzomeravond Barbecue* of kinderhoofdgerecht met kinderijsje)
prijs kinderen: deze zijn het zelfde als volwassenen, alleen zal het proefplankje in mindering worden gebracht (14 tot 18 jaar)
prijs detectivespel: GPS gama: per persoon € 15,00 (minimaal 3 personen, en geef dit aan bij vragen en opmerkingen)
*deze zijn alleen op 6-13-20-27 juli, 3-10-17-24 & 31 augustus te boeken

Evenementen

Er zijn ook mogelijkheden om alleen deel te nemen aan de Midzomer barbecue. Meer informatie klik hier.

Dit arrangement is ook zonder rondleiding door de Hertog Jan brouwerij te boeken. Op bovenstaande prijs wordt dan € 13,95 voor volwassenen in mindering gebracht.