To Go bestelling:

PROEVERIJ TO GO

Wij bieden onze heerlijke Spareribs, Hamburgers, Zoervleisj en Fish and Chips en Wildstoofpotje (trio van ree, wildzwijn en hert gesudderd in Hertog Jan Grand Prestige met lekkere verse friettekes en rode kool) TO GO aan om lekker thuis van te genieten.  
Dat wordt bourgondisch smullen! Bestel uiterlijk op de dag zelf vóór 16.30 uur het aantal porties en kom deze afhalen in een van onze tijdsblokken die je zelf kiest. De gerechten worden vergezeld van onze heerlijke frieten, sauzen en een lekkere salade. Als je op de dag zelf belt, dan graag even telefonisch contact opnemen via T. 077-4739160.

Als dank hiervoor krijgt u per twee gerechten een Hertog Jan fles bier mee naar huis om lekker van te genieten.

Lekker aan het genieten van een herfstwandeling en zin in een warm bakkie? Geniet dan van onze koffie, thee of cappuccino TO GO. 

Proeverij ToGo_0.png 

Uw gegevens:
Bourgondisch smullen:
Natuurlijk kan dit gerecht niet ontbreken bij onze To Go. Een lekker biertje drinken en daarbij kluiven. Deze ribbetjes worden afgelakt met onze geheime Proeverij marinade. Dit wordt geserveerd met twee sauzen, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Ons goed gevulde Zoervleisj laten we in alle rust sudderen in "Hertog Jan Bockbier" Zoervleisj wordt gemaakt van Limburgs rundvlees en geserveerd met koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Ons heerlijke wildstoofpotje wordt gaar gesudderd in "Hertog Jan Grand Prestige". Geniet van een trio van ree, wildzwijn en hert geserveerd met rode kool en verse friet.
Onze tasty 100% runderburger heeft een stevige en romige bite. We serveren onze huisgemaakte burger op een rustiek broodje met dill chips, Proeverijsaus, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
De klassieker in een hip jasje gestoken. In beslag gedoopte witvis met lekkere remouladesaus, koolsalade, komkommersalade en verse friet.
Maak je avondje bourgondisch genieten compleet met een bierpakket van 5 bijzondere bieren. Lekker onthaasten en achteroverleunen terwijl je smaakpapillen hoogtij vieren.
Vul hier uw vraag of opmerking in.
Ophaalmoment:
U kunt hier uw favoriete afhaalmoment kiezen. Scrol naar het juiste tijdsblok en klik deze aan. (Alleen zaterdagen en zondagen)
Let op! U kunt uitsluitend voor de vrijdag, zaterdag en zondag bestellen. Alle andere dagen zijn niet mogelijk.