Online proeverij

Online Bierproef-beleving

Hier de link voor vanavond https://youtu.be/38wcAdalA6Y

Op vrijdagavond 23 oktober is onze online bierproef-beleving uitverkocht. Wegens groot succes zullen we op 6 november een nieuwe online bierproef-beleving organiseren. 
Comfortabel geïnstalleerd in je thuisomgeving beleef je een originele bierproeveri met Willion Kersten (Speciale Artisinale bieren, Petja van 't Hof (Barman Hertog Jan Proeverij) en Bram Clevis (Eigenaar Hertog Jan Proeverij) LIVE vanuit de Hertog Jan Proeverijj.

Wat kun je verwachten?
* Een speciaal bierpakket gevuld met 6 unieke bieren;
* Een Degustatie Toolkit met 6 proefformulieren, opener, pen, hop en verschillende soorten mout 
* Iets lekkers om van te genieten (info volgt);
* Exclusieve online bierbeleving met onze bierkenner(s) via een YouTube link.
Prijs per pakket is € 50,00 (dit is geschikt voor 2 personen). 

Op donderdag 5 november of vrijdag 6 november kan het pakket opgehaald worden tussen 13.00 en 16.00 uur en dient dan per pin afgerekend te worden. Als u wilt afhalen kan je tot donderdag 5 november bestellen. Indien het pakket opgestuurd dient te worden, dan kan dit uiterlijk t/m maandag 2 november besteld worden. Let op: hier worden nog verzendkosten voor in rekening gebracht. Je ontvangt dan een factuur die betaald dient te zijn alvorens het pakket wordt opgestuurd.  

ALS JE MEE DOET, STEUNT JE ONS HIER ENORM MEE. ALVAST BEDANKT.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Hertog_Jan_Proeverij_Arcen_150518_0122.jpg

Let op! We zijn niet verantoordelijk voor het te laat leveren van het pakket. We zullen na uw betaling maximaal het pakket op dinsdag voor de proeverij verzenden. Normaal gesproken zou het pakket dan makkelijk voor vrijdag in huis moeten zijn. Verder mochten er zich problemen voordoen met onze internetverbinding, zullen we er alles aan doen om dit zo snel als mogelijk op te lossen. 

Uw gegevens:
Online proeveri de 6 novemberj:
Vul hier uw vraag of opmerking in.