Proeverij met Gerard en Micha

 

Online brouwersbeleving met unieke verrassing!

Op vrijdag 30 april om 20.00 uur schuiven Gerard (Meesterbrouwer) en Micha (Proefbrouwer) bij Bram (Eigenaar Hertog Jan Proeverij) aan tafel voor een bijzondere online brouwersbeleving.

LIVE vanuit de Hertog Jan Proeverij zal dit trio samen met jullie proeven van diverse Hertog Jan bieren. Uiteraard wordt de nodige bierkennis gedeeld en zorgt het laatste bier voor écht vuurwerk.

Wat kun je verwachten? 
* 6 Hertog Jan bieren, inclusief de klapper van de avond en geloof ons, het is de prijs meer dan waard! We horen jullie denken; 'Vatgerijpt'? Maar nee, dat is 'm niet! We laten jullie nog even in spanning...
* Exclusieve online bierbeleving met Meesterbrouwer Gerard van den Broek, Proefbrouwer Micha Peute en Eigenaar Bram Clevis.
* Er zijn een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus wees er op tijd bij. 

Extra bij te boeken:
*Een lekker borrelpakket vol heerlijke hapjes
*Een Degustatie Toolkit samengesteld door "Spéciale Artisanale bieren" met 16 proefformulieren, opener, pen, hop en diverse soorten mout. (Uitleg Toolkit)

 Gerard-12534856.jpeg micha-ebfa724c.jpeg

Prijs:
Prijs per pakket is € 35,00 (dit is geschikt voor 2 personen).
Prijs per degustatie toolkit € 7,50 (dit is geschikt voor 2 personen).
Prijs per borrelplakket € 19,50 (dit is geschikt voor 2 personen).

Op woensdag 28 april, donderdag 29 april of vrijdag 30 april kan het pakket opgehaald worden tussen 12.00 en 16.00 uur. Als je wilt afhalen kun je tot donderdag 29 april bestellen. Indien het pakket opgestuurd dient te worden, dan kan dit uiterlijk t/m maandag 26 april 14.00 uur besteld worden. Na die tijd willen we ook opsturen, maar kunnen we GEEN garantie geven over het tijdig leveren van het pakket. Let op: hier worden nog verzendkosten voor in rekening gebracht (€ 7,25 voor 1 t/m 3 pakketten). Je ontvangt dan een factuur die betaald dient te zijn alvorens het pakket wordt opgestuurd.  

ALS JE MEE DOET, STEUN JE ONS HIER ENORM MEE. ALVAST BEDANKT.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Let op! We zijn niet verantwoordelijk voor het te laat leveren van het pakket. We zullen na uw betaling het pakket uiterlijk op de maandag alvorens de proeverij verzenden. Normaal gesproken zou het pakket dan voor vrijdag in huis moeten zijn. Mochten er zich problemen voordoen met onze internetverbinding, dan zullen we er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Uw gegevens:
30 april Proeverij met de brouwers
Vul hier uw vraag of opmerking in.